23. marts 2015

En aften og nat med laser-tagfat på DIKU

Laser Tag

Lørdag d. 21. marts 2015 forvandlede de studerende Datalogisk Institut til én stor krigslabyrint med omvæltede borde, tildækkede lamper samt lys-, lyd- og røgmaskiner. Omkring 60 tilmeldte brugte hele natten på at spille Laser Tag på DIKU.

Natten til søndag (d. 21.-22. marts) bød på et skønt skue i den gamle DIKU-bygning i Universitetsparken 1. 60 entusiastiske datalogistuderende havde brugt aftenen på at pynte DIKU op med lys, røg og camouflagetæpper for at gøre klar til den "vildeste omgang Laser Tag", som arrangør Thomas Barnholdt udtrykker det.

Efter at have knoklet fra kl. 19 om aftenen med at arrangere borde, tildække lamper og få teknikken til at virke gik kampen løs kl. 22, da de to hold tørnede sammen i DIKUs gange og auditorier. Arrangementet varede til kl. 02 om natten, hvorefter de mest hårdkogte natteravne samledes i kantinen til en afskedsøl.

"Det var rigtig sjovt", fortæller Henrik G. Jensen, som var med hele vejen fra forberedelse til afslutning. "Det fedeste var næsten at forvandle DIKU til krigsterræn", er hans vurdering.

Thomas Barnholdt afviser bestemt ikke at gentage successen en anden gang. Foreløbigt er det dog tid til mere stillesiddende aktiviteter på DIKU, når DICON (brætsspilsdag på DIKU) næste lørdag indtager bygningen.

Se hvordan det føregik, da der blev holdt Laser Tag på DIKU, i denne lille film

Billeder fra eventen

Billede: Adam Honoré