28. september 2015

Livetake-app vinder Award

Livetake app

Den danske startup-virksomhed Livetake, der er startet af tidligere DIKU studerende, fik onsdag aften anerkendelse, da de modtog Eventbrite Live-prisen til TechCrunch Disrupt i San Francisco.

- Det er vildt at få en pris overrakt på en af verdens største tech-konferencer. Eventbrite valgte os, fordi vores teknologi er med til at forbedre live-oplevelsen og dermed bringe folk tættere sammen. Annonceringen skete i en fyldt sal og streamet ud til hele konferencen, så det var lidt surrealistisk for os at overvære, udtaler Nikolas Borrel, stifter af Livetake.

God lyd på koncertoptagelser

Nikolas og Andreas

Livetake gør det muligt at forevige dine koncertoplevelser og tilmed sikre god lyd. Hemmeligheden er at synkronisere koncertgængerens smartphoneoptagelser med kvalitetslyd fra bandets mikserpult. App’en blev lanceret på Roskilde Festival denne sommer i samarbejde med bandet, WhoMadeWho.

De sidste to uger har Livetake været i San Francisco sammen med inkubator-virksomheden ScaleIt, der har til formål at promovere danske startup-virksomheder i Silicon Valley-området, hvor Nikolas Borrel og hans business partner Andreas Hjortgaard er blevet introduceret til “the american way of business”.

- Det har været et par heftige uger. Vi har pitchet for nogle af de største investorer på Sand Hill Road, besøgt Airbnb og Cisco og hørt flere danske virksomheder fortælle om deres vej til success. Man skal tænke stort herovre, men det har nu aldrig har været et problem for os, smiler Nikolas.

Andreas bryder ind og siger:

- Ja, man får helt lyst til at flytte herover og kogle igennem. Vi bor i øjeblikket i StartupHouse sammen med en masse andre fede startups fra hele verden. Det er meget inspirerende på trods af, at vi bor på 20-mands sovesal med to delte lokummer til 40 mand.

Livetake app’en kan downloades i App Store.