Søren Knudsen ny ph.d. fra DIKU – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > Søren Knudsen ny ph.d....

16. november 2015

Søren Knudsen ny ph.d. fra DIKU

Ph.d. forsvar

Tirsdag den 10. november forsvarede Søren Knudsen sin Ph.d.-afhandling med titlen 'How does abundant display space support data analysis? Interaction techniques for information visualizations on large, high-resolution displays'.

Familie, venner og forskere fra DIKU var mødt op i auditorium 22.0.11 på KUA for at overvære forsvaret.

Læs abstract og bestil en elektronisk kopi af ph.d.-afhandlingen her

Bedømmelsesudvalget

• Chairman: Associate Professor Sebastian Boring, Department of Computer Science, University of Copenhagen, Denmark
  • Member 1: Professor Heidrun Schumann, Institute of Computer Science, University of Rostock, Germany
  • Member 2: Reader Roy Ruddle, School of Computing, Leeds University, United Kingdom

Akademisk vejleder

• Professor Kasper Hornbæk, Department of Computer Science, University of Copenhagen, Denmark

DIKU ønsker Søren Knudsen tillykke med den afsluttede ph.d.