11. september 2015

DIKUs Stephen Alstrup med i Innovationsfondens ekspertpanel

IT EKSPERTPANEL

Stephen Alstrup, professor på DIKU, skal være med i det ekspertpanel, som skal udpege de forretningsidéer, der har potentiale til at skabe ny dansk vækst via InnoBoosterordningen. Ekspertpanelet skal teste ansøgernes koncept ved investeringsbeløb på mere end 500.000 kr.

- Det er en unik og nem måde at få funding til igangsætning at nye produkter eller produktudvikling, hvor der samtidig kan trækkes på f.eks. big data ekspert kompetencer fra universiteterne, fortæller Stephen Alstrup om InnoBoosterordningen.

Toppen af dansk innovation tester idéer for Innovationsfonden

Innovationsfonden skriver i en pressemeddelelse den 8. september 2015:

Innovationsfonden har samlet et stærkt hold af innovative kræfter til at kvalificere de investeringer, som fonden foretager gennem InnoBooster. InnoBooster er et finansieringstilbud til alle landets mindre virksomheder, iværksættere og forskere, der ønsker at udvikle ny forretning.

Når mindre virksomheder, iværksættere og forskere har en stærk forretningsidé og søger mere end 500.000 kr. fra Innovationsfonden til at realisere den, får de nu mulighed for at teste deres koncept i et direkte møde med skarpe innovatører, der har prøvet vejen fra idé til forretning.

Innovationseksperterne er fundet blandt erfarne erhvervsfolk, ledere og forskere fra hele landet og på tværs af brancher. De kommer fra så forskellige verdener som dansk brilledesign (Fleye), genetiske sygdomme (Orphazyme) og fremtidens robotter (Blue Ocean Robotics). Nu skal de være med til at udpege de forretningsidéer, der har potentiale til at skabe ny dansk vækst. Formand for ekspertpanelet bliver Søren Isaksen, der har mange års succesfuld erfaring i at starte og lede nye virksomheder.

Se den fulde liste over deltagere i InnoBooster ekspertpanelet