7. juli 2015

UNF Computer Science Camp indtager snart DIKU

Computer Science Camp

I uge 29 indtager 48 unge mennesker i alderen 16-20 år DIKU. De frivillige er allerede igang med forberedelserne til dette års UNF Computer Science Camp.

"Vi bruger et par dage på at samle trådene og sørge for, at det hele kører som det skal. Dagene op til campen giver os en fælles idé om hvad der skal ske, så det bliver et fælles projekt, både fagligt og socialt", fortæller Mads Frimann Madsen, der er kordinator på Computer Science Camp og studerende på elektro teknologi på DTU.

De frivillige koordinatorer igang med forberedelserne

Flere af de frivillige overnatter på DIKU i dagene op til campens start og sammen får de skabt stemningen til dette års UNF Computer Science Camp. Holdet af frivilige spænder bredt og rummer både studerende, færdiguddannede og folk på sabbat år. Arrangørgruppen på DIKU rummer bl.a. folk fra DTU og DIKU, samt en studerende fra nanoteknologi, kemi og tandlægeskolen.

Fælles for alle de frivilige er, at de ønsker at sprede kendskab til og glæde ved naturvidenskaben. "Det handler om at give de unge en fed oplevelse med f.eks. datalogi", fortæller Mads Frimann Madsen.

Selvom den faglige del fylder meget på campen vil der også være sociale arrangementer. Allerede efter ankomst vil der være forskellige ryste-sammen-aktiviteter, så alle kommer til at kende hinanden. Derudover vil der være forskellige aktiviteter om eftermiddagen/aftenen i løbet af ugen - og sidst, men ikke mindst, en afslutningsfest om fredagen.

I løbet at ugen vil deltagerne på campen få et indblik i, hvad det vil sige at studere datalogi på universitetet, og forhåbentlig blive lidt klogere på, om datalogi er noget man ønsker at arbejde med i fremtiden.

Læs mere på UNFs hjemmeside