29. november 2016

80 gamere deltog i DIKULAN Winter 2016

DIKU socialt

Weekenden 25.-27. november 2016 samledes 80 studerende i Datalogisk Instituts kantine for at spille computerspil til DIKULAN's årlige vinterlan.

Hvad er DIKULAN?

DIKULAN er en af Datalogisk Instituts sociale foreninger, som arrangerer LAN-arrangementer (Local Area Network) to gange årligt. I weekenden 25.-27. november holdt foreningen sin årlige vinter-LAN.

Til DIKULAN stilles kantinen op, så der er plads til at deltagerne kan sidde med deres stationære computer samt store skærme og spille EDB-spil hele weekenden. Der bliver også løbende holdt turneringer i de mest populære spil for deltagerne.

For billetten på 75 kr. får deltagerne, der primært er DIKU-studerende, men også gæster udefra, både attraktive præmier for vundne turneringer, samt kage og sodvand.

God stemning og masser af snacks

DIKULAN-foreningen har for den lettere forhøjede billetpris på 75 kr. kunne handle ind til kage, sodavand og chips. Sammen med den fine julepynt, som blev lavet til Kantinens klippe-klistre-dag, skabte det en ekstra hyggelig stemning omkring de spillende deltagere.

Årets bedste spillere

I år er der blevet afholdt flere turneringer end det sædvanlige antal turninger på 5. I alt 8 turneringer er afviklet i 2016: Counter Strike GO, League of Legends, Rocket League, Trackmania, Worms, Smash Brothers, Flatout og Sumotori Football.

Rasmus vandt et Gin&Tonic-sæt som andenplads i Flatout

Præmierne til årets DIKULAN bestod blandt andet af gavekort til JustEat og Roomservice, Gin&Tonic-sæt, Controllers til PS4, gavekort til Steam og tastaturer.

Vinderne af turneringerne blev i år:

  • Counter Strike GO: Svend Breddam og Michael Hejselbak
  • League of Legends: Mads Nørregaard, Brian Olsen og August Leve
  • Rocket League: Hjalte Abelskov & Nick 
  • Trackmania: Svend Breddam
  • Smash Brothers: Peter Christensen
  • Sumotori Football: Rasmus 
  • Flatout: Patrick Brandt

Sponsorerede præmier

I år fik DIKULAN sponsoreret nogle af turneringernes præmier af Sharkgaming og RIOT. Disse to organisationer sponsorerede med RIOT points, kasketter og Sharkgaming gavekort.

Stemningsbilleder fra DIKULAN Winter 2016