4. oktober 2016

Hvem bliver årets danmarksmestre i programming?

DM i programmering

Lørdag d. 8. oktober 2016 kl. 10.00 samles ca. 35 hold af Danmarks dygtigste studenterprogrammører på Universitetsparken 5, hvor DIKU sammen med Netcompany og Jobindex igen i år er værter for DM i programmering i København.

Fra DM i programmering 2015

Holdene består af 2 til 3 personer, og DIKU stiller op med 21 hold. Der konkurreres bl.a. mod deltagere fra andre studier på KU, samt DTU, ITU, AAU og AU om kvalifikationen til årets North Western European Regional Contest (NWERC), som denne gang afholdes i Bath, England. Udover det, belønnes vinderholdet også med et rejsegavekort på DKK 10.000.

Alle kan være med

DM i programmering er ikke bare en konkurrence, men også et hyggeligt arrangement, hvor der er plads til både nye og ældre studerende. Peter Thomsen, der studerer på sit andet år på datalogi, deltog som førsteårsstuderende i 2015 sammen med to medstuderende:

- At deltage med minimal erfaring inden for programmering var en spændende oplevelse. DM i 2015 fandt sted i det gamle bibliotek på DIKU. Selvom man konkurrerede, var folk meget hjælpsomme minutterne op til. Der var god stemning, og det var lækkert med forfriskninger i løbet af konkurrencen. Man kunne høre, hvor glade holdene var, når en opgave blev løst, hvor de så fik en helium-ballon med bogstavet på opgaven, der blev løst. Jeg synes at deltage var en rigtig god træning, da man støder ind i nogle udfordrende opgaver, som man muligvis kunne møde i hverdagen, fortæller Peter, som stiller op med et nyt hold i år.

Du kan nå at tilmelde dig endnu

Hvis du gerne vil deltage i DM i programmering 2016, så kan man stadig nå at tilmelde sig her frem til torsdag den 6. oktober 2016.

DM 2015

Hygge i DIKU's kantine efter DM 2015