8. februar 2016

Hils på DIKUs nye ledelse - og institutledere gennem tiden

institutleder

DIKU har fra 2016 fået ny topledelse. I den anledning har vi kigget i historiebøgerne for at få styr på institutlederrækkefølgen gennem tiderne, siden instituttet så dagens lys i 1970. Persongalleriet er ganske imponerende - se med her!

Mød DIKUS nye direktion

Institutleder Mads Nielsen Gennem de seneste år som leder af Image-sektionen på DIKU har Mads forsket i forskellige aspekter af medicinsk billedanalyse til diagnosticering af sygdomme, fortrinsvis at kunne afdække brystkræft på et tidligt stadium.

Viceinstitutleder for Forskning Jon Sporring
Jon Sporring er også tilknyttet Image-sektionen. Han forsker i matematisk modellering og medicinsk billedbehandling til diagnostik. Andre emner er Computergrafik, Informationsteori og Mønstergenkendelse

Viceinstitutleder for Undervisning Martin Lilholm
Martin Lilholm er i januar 2016 tiltrådt som lektor på DIKU tilknyttet Image-Sektionen. Han har sin kandidat fra DIKU og sin PhD fra ITU. Ud over KU og ITU har han været tilknyttet University College London. Han er medstifter af virksomheden Biomediq, som har været hans arbejdsplads de sidste 5 år.

Administrationschef Jonas Bilsted Probst
Jonas Probst tiltrådte som administrationschef på DIKU i marts 2015. Jonas har en baggrund som cand.polit. fra KU. Endvidere en bachelor i historie. Han kommer fra en stilling som offentlig sektor rådgiver hos Deloitte. Tidligere har han været administrationschef hos Region Hovedstaden med ansvar for akutberedskabet.

Og se tilbage på kongerækken af tidligere institutledere