30. august 2017

DIKU byder 228 nye og forventningsfulde studerende velkommen på datalogistudiet

Studiestart

Den 28. august 2017 blev 228 nye studerende budt velkommen på datalogistudiet. I løbet af den første uge kunne de mange spændte studerende se frem til et spændende og lærerigt introprogram, som bød på både praktiske informationer og forelæsninger, men også på en masse introlege og sociale aktiviter - selvfølgelig efterfulgt af fire dages hyttetur.

Det er vigtigt, at de nye studerende får en god introuge, hvor de bliver rystet godt sammen med deres medstuderende og får indblik i, hvad datalogistudiet er for en størrelse. Det har de mange rusvejledere og mentorer sørget for. De har nemlig brugt hele ugen op til studiestart på at planlægge en masse spændende aktiviteter for de nye studerende, så de var helt klar til at give dem den bedst mulige start på studiet.  

På introugens første dag sad rusvejlederne klar til at uddele navneskilte og byde de mange spændte studerende velkommen på deres nye studie. Resten af dagen stod på en masse lege, introduktion til uddannelsen, præsentation af førsteårskurser, køb af nye bøger samt fælles aftensmad og skattejagt.

Nu sidder rusvejlederne på datalogi og tager imod de søde nye rus 🐙 #nyestuderende #datalogi #rus #diku #rus2017

Et billede slået op af Læs Datalogi på KU (@datalogi_ku) den 28. Aug 2017 PDT

Det var dog ikke kun de mange rusvejledere, der tog godt imod de nye datalogistuderende. Også Netcompany var klar til at byde de studerende velkommen med en sandwich på deres anden introdag. Desuden blev de studerende i løbet af tirsdag og onsdag introduceret til en masse nyttig viden om bl.a. studieteknik, it-systemer, karrieremuligheder, studiegrupper og fagforeninger.

#netcompany står også klar til at tage imod Danmarks fremtid 👌 #diku #rus2017 #datalogiku #datalogi

Et billede slået op af Læs Datalogi på KU (@datalogi_ku) den 29. Aug 2017 PDT

Tirsdag eftermiddag havde rusvejlederne traditionen tro planlagt et udfordrende dagsløb, hvor de nye studerenden fik testet deres alt fra administrativ viden til minestryger- og quidditch-færdigheder.

Introugen kulminerede onsdag, hvor de studerende blev sendt afsted på den traditionstro rustur. 

Så blev russerne vinket afsted på rustur 👋🏼 #kustudieliv #rus2017️

Et billede slået op af Læs Datalogi på KU (@datalogi_ku) den 30. Aug 2017 PDT

Se flere billeder fra studiemiljøet på DIKUs instagramprofil @datalogi_ku