18. april 2017

DIKUs Pwnies deltager i IT-sikkerhedskonference for børn

IT-sikkerhed

DIKUs hackergruppe Pwnies er med til at sætte fokus på IT-sikkerhed og lovlig hacking for børn i forbindelse med Coding Pirates IT-sikkerhedskonference lørdag den 29. april 2017.

Pwnies deltager sammen med blandt andet Red Barnet og Forbrugerrådet TÆNK i en IT-sikkerhedskonference for børn. Konferencen arrangeres af Coding Pirates. Ved konferencen vil der være en blanding af taler, debatter og workshops, som sætter fokus på alle mulige problematikker inden for IT-sikkerhed i børnehøjde som blandt andet online mobning, privacy, kunstig intelligens, kryptering, overvågning på nettet, digital dannelse og hacking mm.

Pwnies skal på konferencen stå for en workshop kaldet: "Sådan kommer du i gang og bevarer den hvide hat", hvor børnene sammen med hackergruppen har mulighed for at prøve nogle simple og lovlige hacking-metoder.

Desuden vil der være oplæg om, hvordan det er at blive udsat for digital mobning, hvordan man gennemfører Super Mario ved hjælp af Machine Learning, hvordan man kan ruste sig selv mod overvågning på nettet og meget mere.