19. september 2017

Portræt: Mød iværksætteren Hanne Breddam til DIKU Alumnedag

Portræt

Mød datalogen Hanne Breddam, som grundlagde BusinessMinds i Danmark, Australien og Filippinerne.

Hanne Breddam grundlagde tilbage i 1997 virksomheden BusinessMinds i Danmark. Siden kom afdelinger til i hhv. Australien i 2006 og Filippinerne i 2010. Her har hun leveret rådgivning baseret på indsigt i data til en lang række organisationer, herunder banker, forsikring, tele, underholdning, transport, logistik, shipping, offentlige virksomheder samt medicinalbranchen og også inden for detailhandel. Hanne er datalog fra DIKU - suppleret med en HD.

Inden Hanne startede BusinessMinds, arbejdede hun i 80'erne hos Scandinavian Airlines. I starten af 90'erne flyttede hun til Australien, hvor hun arbejdede som data-manager for GIO. Hanne vendte i 1994 tilbage til Danmark for at arbejde for Teradata’s European Centre of Expertise som konsulent.

Om BusinessMinds

BusinessMinds er en konsulentvirksomhed, som hjælper kunderne med at skabe innovation ved hjælp af data analytics og at optimere deres forretning baseret på indsigt.

Virksomheden er eksperter i advanced analytics til kundesegmentering, personalisering, recommendations og andre analytics-løsninger, der gør en virksomhed kundefokuseret.

Mød Hanne Breddam til DIKUs årlige Alumnedag den 5. oktober 2017.