Ny foredragsrække om kunstig intelligens på Københavns Universitet – Københavns Universitet

12. november 2018

Ny foredragsrække om kunstig intelligens på Københavns Universitet

Kunstig intelligens

SCIENCE AI Centre glæder sig over at kunne annoncere en ny seminarrække om kunstig intelligens, som vil fremhæve fremskridt og udfordringer inden for forskning i maskinlæring, Data Science og kunstig intelligens.

Seminarrækken er målrettet mod forskere og studerende på tværs af videnskaberne, i et forsøg på at dele viden og fremme nye samarbejder. Ligesom AI Centret selv, vil seminarrækken have et bredt scope, der dækker både nye metodologiske bidrag, banebrydende applikationer og indflydelse på samfundet.

Emner i de kommende seminarer omfatter:

• Towards an AI-Human Symbiosis Using Information Visualization
  • Learning common representations between videos, speech and text
  • Machine Learning and Banking: a Model Risk Perspective
  • Dealing with missing data using deep latent variable models
  • Detecting fake news and sexism with deep natural language understanding
  • Machine Learning meets Particle Physics

Talerne vil bestå af forskere fra alle deltagende afdelinger i SCIENCE AI Centre samt relevante eksterne talere. Hvis du ønsker at bidrage med et seminar, kontakt venligst initiativtagerne: Wouter Boomsma, adjunkt ved DIKU (wb@di.ku.dk) og Aasa Feragen, lektor ved DIKU (aasa@di.ku.dk).

Praktisk information

Seminarerne finder sted hver anden fredag ​​kl. 15.00 i Lille UP1 - det lille auditorium i Universitetsparken 1, 2100 København Ø. Det første seminar bliver afholdt fredag den 16. november 2018.

Hold dig opdateret på kommende seminarer på denne side på AI Centrets hjemmeside og i AI Centrets kalender.