DIKU er vært for årets DM i programmering – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2018 > DIKU er vært for årets...

03. oktober 2018

DIKU er vært for årets DM i programmering

DM i programmering

Så nærmer årets store konkurrence for vordende programmører sig med hastige skridt. Lørdag den 6. oktober holdes der DM i programmering for studerende i hele Skandinavien. DIKU er værter for den østdanske dyst med op til 35 deltagende hold.

Fra DM i programmering 2017, som blev afviklet i AKB-bygningen. Balloner uddeles for hvert besvaret spørgsmål. 2018-konkurrencen afvikles i HCØ-bygningen, Universitetsparken 5, 2100 Ø

Om mindre end en uge skal det vise sig, om KUs tophold kan holde skansen som danske vindere, eller om der er andre stærke hold fra andre universiteter, der kan gøre dem rangen stridig.

Konkurrencen afholdes simultant i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island, så under konkurrencen vil de dystende teams kunne holde øje med ikke kun den danske stilling, men også den fælles-nordiske. Der er tradition for, at andre skandinaviske lande besætter førstepladsen, så det imødeses med spænding, om Danmark kan gøre sig gældende med en flottere samlet placering i Skandinavien. Se den fællesnordiske konkurrenceside NCPC2018.

DIKU ønsker god kamp og held og lykke til alle dystende hold. Der er tilmeldingsfrist 3. oktober.

Det er Netcompany og Jobindex, der er officielle sponsorer. Tilmeldingen foregår hos Netcompany, der på deres hjemmeside skriver:

Tilmeld dig for at deltage her.

Følg også DM i Programmering på Facebook for at være opdateret med de seneste nyheder.

Mulighed for at gå videre

Ud over at man som vinderhold får den flotte titel som Danmarksmestre i programmering, så kvalificerer man sig også til den europæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC). Vinderne af DM i Programmering belønnes derfor med et rejsegavekort på DKK 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.