DIKULAN 19. til 21. november!

Så er det atter engang blevet tid til "DIKULAN: The Challenge". I denne omgang finder dette sted fra den 19. til 21. november (weekenden i uge 46) og foregår som altid i Kantinen. Man kan købe billetter allerede nu i DIKUs kantine i frokostpausen (12.00 til 13.00) mandag til fredag, hvor en af os vil være at finde i Kantinen. Prisen for billetterne vil være 20 kr, præcis som sidst.

Som altid vil der være masser af events og ligesom sidst kun ét stort event med flotte præmier. I denne omgang bliver dette Unreal Tournament 2004 - så gå i træningslejr eller find de gamle tricks op af posen, så DU kan vise hele DIKU præcis hvordan man owner med en shieldgun - eller bare hvordan man river en MMM Terran rundt...

Præcis som altid er I selvfølgelig også mere end velkomne til at arrangere egne events, vi kan endda hjælpe jer med præmier og annoncering under arrangementet, bare kom til os med jeres idé.

Konsolhjørnet er her desuden igen, hvor man kan medbringe diverse konsol-spil og/eller film, hvis man ønsker at koble lidt af fra det hårde arbejde det er at oplære n00bs.

Vi glæder os til endnu et fantastisk "DIKULAN: The Challenge!".

- DIKULAN-Crewet