DKUUG-foredrag ved Svenne Kraps om PostgreSQL 9

DKUUG inviterer alle til Svenne Kraps foredrag om den helt nye PostgreSQL 9 torsdag den 14. oktober 2010 klokken 18:00 - 21:00 i lokale M4 i Symbion på Fruebjergvej 3, 2100.

Dato ændret i forhold til annoncering i DKUUG-nyt bladet.

Om foredraget

PostgreSQL 9.0 er lige lanceret, og er en af de største releases igennem dennes historie - hvilket også ses af 9.0 i stedet for 8.5 som versionsnummer.

De helt store block-buster features handler om (asynkron) replikering, der nu er del af core samt mulighed for at køre read-only queries på slave databaser.

Der er dog også mange andre stærke features, der gør livet lettere for dba'er og udviklere - herunder fx. column-triggers, conditional triggers, flere mulighed i window (CTE) functions samt meget mere...

I dette foredrag vil vi kort gennemgå de nye features i Postgresql 9.0, efterfulgt af en praktisk sektion hvor nogle af de query-muligheder vises - dog også ting, som er kommet til i de senere 8.x versioner.

Om foredragsholderen

Svenne Krap har i mere end et årti udviiklet og driftet systemer bygget på PostgreSQL.

Om deltagelse

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG og SSLUG. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr per aften.

Tilmelding bedes sendt til tilmeld@dkuug.dk per email, med angivelse af medlemskab af DKUUG, SSLUG eller anden forening, eller om man ikke er medlem af nogen samarbejdende forening.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold.

--

Vel mødt

Arrangementsudvalget i DKUUG

 

Se også vores kommende arrangementer

Vores andre arrangementer kan ses her:

http://www.dkuug.dk/arrangementer/

Tir 26. okt 18-21 Kenneth Geisshirt: Biblioteker til JavaScript