Network UPS Tools

BEMÆRK! Dette arrangement er flyttet fra mandag den 7. juni til
mandag den 21. juni.

Om foredraget:

NUT (Network UPS Tools) er en samling programmer og drivere som gør dig i stand til at overvåge og administrere UPS hardware. NUT består af en server del som snakker med UPSene, og en klient del som forbinder sig til server delen. Derved kan du have en NUT server som er forbundet til UPSene via USB/serielt, og lade alle de andre klienter som får strøm via UPSene lukke pnt ned via NUT klienten.

Under foredraget vil jeg vise hvordan man sætter NUT server og klient op, så man kan overvåge sin UPS.

Tag evt. din egen UPS med, så vi kan se om vi kan få forbindelse til den. Husk alle relevante kabler.

Om foredragsholder:

Jon Bendtsen er uddannet datalog fra KU og har arbejdet i 14 år med computere, de sidste 10 som systemadministrator. Jon Bendtsen har sit eget firma og kan hyres som freelance konsulent.

Om deltagelse:

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG og KLID. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entre på 50 kr per aften.

Tilmelding bedes sendt til tilmeld@dkuug.dk per email, med angivelse af medlemskab af DKUUG, SSLUG, KLID eller anden forening, eller om man ikke er medlem af nogen samarbejdende forening.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlig adgang.


Vel mødt
Arrangementsudvalget i DKUUG