Deltag i it-velgørenhedsarrangement i Århus

Som it-udvikler får du nu chancen for at deltage i et verdensomspændende velgørenhedsarrangement. Random Hacks of Kindness (RHOK) kommer til Danmark og du er inviteret, sammen med andre dygtige udviklere fra hele Europa, til at gøre verden til et bedre sted at være.

Google, Microsoft, Yahoo!, NASA, Verdensbanken og Aarhus Universitet afholder den første weekend i december RHoK, hvor it-udviklere og -designere samles for frivilligt at skabe open source software og applikationer til verdens brændpunkter. Det er første gang, arrangementet holdes i Europa. Aarhus Universitet og it-studenternetværket UNITY:Katrinebjerg lægger rammerne for den europæiske main stage i Århus.

På verdensplan er det tredje gang RHoK afholdes. Ved de foregående arrangementer er der bl.a. blevet udviklet software til at udsende varsler og koordinere hjælpearbejdet ved naturkatastrofer.

Sideløbende med arrangementet i Danmark arbejder udviklere i hele verden på de samme projekter. Deltagerne kan se frem til en spændende og inspirerende weekend med masser af faglige udfordringer og sociale indslag.

Hvor: Incuba Science Park, Åbogade 15, Århus N
Hvornår: 4.-5. december 2010-11-01

Hvem kan deltage: it-studerende, -udviklere, -designere og -projektledere
Tilmelding og praktisk info: http://www.rhok.au.dk/ (max 250 deltagere)

Mere info om RHoK: www.rhok.org