Opgaveløsning og gratis fredagsbar med Jobindex – Københavns Universitet

Opgaveløsning og gratis fredagsbar med Jobindex

Er du logisk tænkende og kan du programmere? Har du lyst til at tilbringe en hyggelig eftermiddag med opgaveløsning, præmier og fri fredagsbar d. 28. februar? så kom til Jobindex IT-opgaveløsning på DIKU

FORMÅL

Jobindex oplever en stigende efterspørgsel efter IT-studentermedhjælpere og nyuddannede. Derfor ønsker vi at invitere dig, som er IT-studerende til denne begivenhed, give dig en udfordrende og sjov aften og i fremtiden tilbyde dig studierelevant arbejde eller måske det første job efter endt studie - måske hos os eller en af landets andre spændende IT-arbejdspladser.

OM OPGAVEN OG DIN FAGLIGHED

Vi opfordrer dig til at tilmelde dig og deltage, hvis du er i gang med en videregående uddannelse inden for IT eller naturvidenskab og har minimum 3 års erfaring fra studiet, jobbet eller fritiden med at programmere og udtænke matematiske løsninger. Opgaven løses på din egen medbragte PC og du kan løse opgaven ved at kode i fx C, C++, Java, PHP (se alle 48 tilladte programmeringssprog). Du behøver ikke at have en bestemt software preinstalleret, da svaret på opgaven submitteres via din browser.

TILMELD

Der er plads til 40 deltagere, derfor er tilmelding påkrævet.

Tilmeld dig her

PROGRAMMET FOR BEGIVENHEDEN

16:00-16:30 Velkomst m. let forplejning og tid til opsætning af computer

16:30-17:30 Opgaven udleveres og udarbejdes med alle hjælpemidler på din PC

17:30- 19:00 Fri bar og sandwich serveres

HVOR OG HVORNÅR

Fredag d. 28 februar kl 16-19 i kantinen på Datalogisk Institut, Universitetsparken 1, 2. etage, th, 2100 København Ø