Konference om Digitalt understøttet læring – Københavns Universitet

Konference om Digitalt understøttet læring

 

D. 2. oktober fra kl. 9-18 afholder Datalogisk Institut på Københavns Universitet en konference med titlen Digitalt understøttet læring – muligheder i dag og i fremtiden.

På konferencen fremlægges perspektiver på indførelsen af digitalt supporterede læringsmidler i  de danske skoler og gymnasier. Konferencens oplægholdere, som er specialister på området, vil sætte fokus på eksisterende digitale værktøjer, på hastigheden af udviklingen i Danmark og hvilken betydning dette har for de danske kompetencer i et konkurrenceperspektiv.

På konferencen vil der være oplæg fra forskere, lærerforeninger og repræsentanter fra erhvervslivet. I løbet af dagen vil der være mulighed for at stille oplægsholderne spørgsmål.

Vi håber med konferencen at kunne bidrage til løsninger på området og sætte fokus på nødvendige værktøjer i forhold til fremtidens digitale læring i Danmark.

Det er gratis at deltage i konferencen og tilmelding fungerer efter først til mølle princippet.

Inkluderet i dagens program er kaffe, te, vand og frugt. Efter de fastlagte oplæg vil der være mulighed for at netværke over en lille forfriskning. I pauserne og under netværksdelen vil der være udstillere fra spændende virksomheder fra branchen.

Hvis du har lyst til at tweete før, under og efter konferencen, kan du bruge hashtag #DIKUdigitallæring2014

Se det spændende konferenceprogram

Tilmeld dig til konferencen