Møde for DIKUs alumner om den planlagte fusion af DIKU og MATH – Københavns Universitet

Møde for DIKUs alumner om den planlagte fusion af DIKU og MATH

John Renner Hansen, dekan på SCIENCE, meldte d. 15. september 2014 i en mail ud til ansatte på DIKU og MATH, at dekanatet ønsker at fusionere de to institutter. Dagen efter blev der afholdt et stormøde, hvor ansatte og studerende dukkede talstærkt op, og hvor kommentarerne i salen alle stort set var kritiske over for fusionsplanerne. Læs om mødet i Universitetsavisen.

Efterfølgende er samtlige adjunkter, lektorer og professorer fra Datalogisk Institut gået sammen i protest mod fusionsplanen og har skrevet et åbent brev til dekanatet.

DIKU vil gerne invitere instituttets alumner til et gå-hjem-møde, hvor vi orienterer om den planlagte fusion af DIKU og MATH. Mødet finder sted d. 22. oktober kl. 16.00-17.30 og instituttet håber, at så mange som muligt har lyst til at dukke op og debattere dekanatets planer.