DIKU Karrieredag 2015

På messen mødes virksomheder og studerende for at tale om muligheder for samarbejde om jobs, praktikophold og projekter. Som studerende får du en unik mulighed for at skabe kontakt til fremtidige arbejdspladser og samtidig blive opmærksom på, hvad du som datalog kan arbejde med.

På karrieredagen kan du bl.a. møde: Tradeshift, Jobindex, TrackMan A/S, Systematic A/S, Schantz A/S, Netcompany, Palantir, Danske Bank Group IT, Uber Denmark software and development Aps, Prolog Development Center A/S, Delegate, PA Consulting Group, Center for Cybersikkerhed, SKAT IT, Rehfeld og Nordea.Karrieredag

Company Dating
I år laver vi igen ”Company Dating”, hvor du kan møde virksomhederne én til én ved små borde og tale sammen i 10 minutter om samarbejdsmuligheder. Du får her rig mulighed for at skabe en relation til virksomhederne og organisationerne. (Det er ikke længere muligt at melde sig til Company Dating).

Turnusoplæg
På karrieredagen afholdes turnusoplæg der handler om karrieremuligheder og/eller karriereplanlægning. Dette kan f.eks. være trainee-programmer, virksomhedsprojekter eller lignende programmer, som virksomhederne kan tilbyde.

Vi runder dagen af med fællesspisning for de studerende og deltagende virksomheder.

Så kom og få et inblik i dine karrieremuligheder som kommende datalog og mød nogle spændende virksomheder - de glæder sig til at møde dig!!

Tilmeld dig som studerende på Facebook - tilmelding af hensyn til forplejning!

Se programmet for DIKU Karrieredag 2015.

DIKU Karrieredag