DIKU lægger hus til årets DM i programmering – Københavns Universitet

DIKU lægger hus til årets DM i programmering

Forhåndsinteressen for at blive kåret som Danmarks bedste programmører er større end nogensinde, når DM i programmering afvikles lørdag den 7. oktober med DIKU som husvært og Netcompany og Jobindex som eventansvarlige.

Antallet af pladser er øget fra godt 30 i 2016 til 40, og der forventes fuldt hus med studerende fra hhv. KU, DTU, ITU og evt. også SDU til det østdanske event. Der afvikles samtidig tilsvarende events i Aarhus og Aalborg.

På KU er man naturligvis spændte på, om Lambdabamserne genopstår og forsvarer de 6 førstepladser, som holdet tidligere har tilkæmpet sig.

Vinderholdet fra 2016: Lambdabamserne alias Nicolai Nebel Jørgensen, Nikolaj Simling og Jakob Bæk Tejs Knudsen

Man dyster i hold af 3 mod andre studerende fra Aarhus, Aalborg og København om at løse ca. 10 programmeringsproblemer i Java, C++, C eller Python. Vinderne erklæres Danmarksmestre i Programmering.

Arrangementet starter kl. 10:00, og udover at man som deltager bliver fagligt udfordret, er der også fokus på, at det skal være sjovt at være med. Tonen er uformel og stemningen høj, så deltagerne får en hyggelig dag sammen på tværs af holdene.

Vinderholdet kvalificerer sig til den europæiske konkurrence NWERC, og modtager i den forbindelse et rejsegavekort på 10.000 kr. så de kan komme afsted og repræsentere Danmark!

Interesserede kan tilmelde sig her: www.netcompany.com/dm

Lokation: August Krogh Bygningen, Universitetsparken 13, 1. Sal.

Der er fortsat ledige pladser, der udloddes efter først til mølle-princippet.