Gitte Fangel – Københavns Universitet

Til konferencen Gode offentlige IT-projekter den 24. august 2017 vil Gitte Fangel fortælle om, hvordan Sundhedsplatformen sikrer modernisering og standardisering af hospitalsvæsenet.

Se slides fra Gittes præsentation her

Implementering af Sundhedsplatformen

Sundhedsplatformen, Danmarks største sundheds-it-projekt, skal bruges af i alt 44.000 sundhedsmedarbejdere på Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler. I sit oplæg vil Gitte fokusere på, hvordan Sundhedsplatformen sikrer modernisering og standardisering af hospitalsvæsenet, og vil ligeledes komme ind på, hvordan implementeringen er forløbet, og hvad man kan lære af processen.

Bio

Gitte Fangel er programdirektør på Sundhedsplatformen og har ansvaret for de omkring 400 medarbejdere, som arbejder på projektet. Hun har tidligere være medlem af bestyrelsen på to forskellige hospitaler i Hovedstadsregionen - både det mindre Amager Hospital samt fra 2010-2014 på Herlev Hospital med omkring 4500 medarbejdere. Herlev Hospital var det første hospital i Danmark til at implementere Epic, som gik i luften den 21. maj 2016.