Til konferencen Gode offentlige IT-projekter den 24. august 2017 vil Thomas Gottschalck dele pointer fra flere databasebaserede studier om offentlige og private it-projekter.

Se slides fra Thomas' præsentation her

Erfaringer fra udlandet og forskelle mellem offentlige og private IT-projekter

I et formelt samarbejde med Oxford University studerer Implement Consulting Group og Oxford’s Said Business School et større studie af offentlige og private it-projekter. Oplægget vil omhandle pointer fra tidligere gennemførte databaserede studier om hvad der karakteriserer succesfulde og mindre succesfulde offentlige og private it-projekter, samt det igangværende datastudie om implementeringsmæssige sammenhænge med risikoen for budget- og eller tidsoverskridelser af it-projekter.

Læs artiklen IT projects – are our change management efforts caught in the middle? 

Bio

Thomas Gottschalck er partner hos Implement Consulting Group, ansvarlig for Implement’s ydelser inden for it-projektledelse og initiativtager til Implement’s samarbejde med Oxford University om dataindsamling og analyser af offentlige og private it-projekter. Thomas har arbejdet med offentlig digitalisering siden 2004, dels som embedsmand og dels som konsulent.