IT Karrieredag 2018 på DIKU (for virksomheder)

DIKU Karrieredag løber af stablen 17. maj 2018. Alle pladser er booket.

Til DIKU Karrieredag får din virksomhed mulighed for at møde bachelor- og kandidatstuderende fra Datalogi samt andre relaterede uddannelser på Københavns Universitet og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det er en unik chance for at møde de studerende på deres hjemmebane og skabe kontakt til potentielle medarbejdere.

Invitationer til Premium- og Basicmedlemmer af DIKU Business Club udsendes i december 2017. Premium medlemmer af DIKU Business Club har fortrinsret til en standplads – og får en gratis standplads. Alle andre virksomheder kan tilmelde sig en venteliste. Efter tilmeldingsfristen, når vi ved hvor mange standpladser, der er tilbage, vil de resterende standpladser blive tildelt efter først-til-mølle princippet (pris kr. 10.000 excl. moms).

Program

  • 1 Minute of Madness: Dagens kick-off session, hvor en repræsentant fra hver virksomhed giver en lynintroduktion af virksomheden på 1 minut – og med ét slide. Det er intenst og sjovt og var en stor succes i både 2016 og 2017.
  • Company Dating: Med udgangspunkt i erfaringerne fra sidst arbejder vi på en forbedret udgave til denne Karrieredag. Alle pladser til Company Dating er nu fyldt. Man kan på tilmeldingsskemaet til Karrieredag skrive sig på venteliste og få mulighed for plads, hvis der springer nogen fra.
  • Fællesspisning: I løbet af eftermiddagen vil der være kaffe, te og kage og sidst på dagen vil der være snacks og stående buffet for alle. Der vil være mulighed for at medsponsorere drikkevarer og buffet og få jeres navn på.

 Siden opdateres, når der er nyt om programmet.