IT Karrieredag 2018 – Københavns Universitet

IT Karrieredag 2018

- arrangeret af DIKU Business Club

Kom til DIKUs årlige IT Karrieredag og mød en lang række interessante danske og internationale virksomheder – fra start-ups til de helt store. Virksomhederne favner en lang række områder så som FinTech, transportteknologi, offentlig IT, læring, business intelligence, data management, 3D scanning, spiludvikling og meget mere.

Få indsigt i hvilke karriereveje, du kan vælge, og hvad virksomhederne er på udkig efter. Skab personlig kontakt til de virksomheder, der interesserer dig, og find ud af hvilke kompetencer og færdigheder, de forskellige stillinger kræver.

Karrieredagen kan både være din indgang til et job efter studiet samt studiejobs, erhvervsprojekter og samarbejde med virksomhederne. Hvem ved - måske møder du din fremtidige arbejdsgiver?

For studerende på IT-faglige uddannelser

IT Karrieredag 2018 er både for studerende på Datalogi samt alle andre IT-faglige uddannelser på KU. Karrieredagen henvender sig både til bachelor-, kandidat og internationale studerende.

Company Dating

På bare én time har du en unik mulighed for seks 1-1 samtaler med virksomheder, som måske leder efter lige netop dig. Du kan vælge de virksomheder, du er interesseret i og få en snak om dine muligheder for en karriere hos dem. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig Company Dating. Mød gerne op kl. 16.30 i sydenden af vandrehallen i HCØ og forhør dig om evt. ledige pladser som følge af afbud.

Program

15.00 IT Karrieredag 2018 åbner
15.15 - 16.00 Kick-off i Auditorium 1
15.15 - 15.25 Velkomst v/ Mads Nielsen, Institutleder på Datalogisk Institut (Aud 1)
15.25 - 16.00 1 Minute of Madness (Aud 1)
Få en lynintroduktion af alle virksomheder. Hver virksomhed har ét minut og ét slide til at præsentere sig selv. Det giver dig mulighed for at få et hurtigt overblik over alle virksomheder, så du efterfølgende kan fokusere på lige præcis de virksomheder, der interesserer dig, når du skal besøge dem i standene.
16.30 - 17.30 Company Dating (Sydenden af Vandrehallen)
Få mulighed for at ’date’ udvalgte virksomheder én til én i 10 minutter og få en snak om samarbejds- eller jobmuligheder i en mere dæmpet atmosfære. Det kræver tilmelding at deltage. Du kan tilmelde dig her.
17.00 - 19.00 Ølhanerne er åbne
17.30 - 19.00 Stående buffet for alle
19.00 IT Karrieredag 2018 slutter - tak for i år!