DM i Cybersecurity 2018 for gymnasieelever - aflyst! – Københavns Universitet

DM i Cybersecurity 2018 for gymnasieelever - aflyst!

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST

Dette 24-timers hackathon er for alle gymnasieelever med en interesse indenfor IT, programmering eller Cyber Security.

DM i Cyber Security afholdes den 10.-11. marts fra kl. 12.00, hvor gymnasielever over 24 timer dyster om titlen som 'Danmarksmester i Cyber Security'.

Her vil gymnasieelever fra hele Danmark dyste imod hinanden i en Jeopardy-style CTF konkurrence (læs mere om Capture-The-Flag-konkurrencer her) i kategorier såsom:

• Exploitaiton
  • Crypto-puzzle
  • Social engineering
  • Reversing

Der vil være opgaver i alle sværhedsgrader! Så selvom du ikke har erfaring med CTF-konkurrencer eller Cyber Security skal du nok få en sjov weekend - og hvem ved, måske lærer du at hacke en gammel Windows XP computer!

DM i Cyber Security afholdes på DTU Skylab og Aalborg Universitet (samtidigt). Der er mulighed for at tilmelde sig i hold på op til 4 eller som enkeltperson. Hvis man kommer som enkeltperson og gerne vil joine et hold, hjælper vi på dagen!

DM i Cyber Security afholdes af Danish Cyber Security Clusters, i samarbejde med Aalborg Universitet, Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

Tilmelding senest: Onsdag den 7. marts 2018