InfinIT - AI konference om fremtidens kundeservice

InfinIT byder i samarbejde med DIKU indenfor til en eftermiddag med ekspertviden om, hvordan du kan forbedre din kundeservice ved hjælp af big data, kunstig intelligens og andre digitale værktøjer. Vi vil give dig inspiration til, hvordan du kommer i gang med at gentænke din kundeservice til den digitale tidsalder.  

“I 2020 vil kunder klare 85% af deres henvendelser til kundesupport uden at interagere med et menneske”

Sådan skriver Gartner i en nyligt publiceret rapport. Den tid, hvor kundeservice handlede om kundesegmentering og personaer er forbi! Kundesupport skal i dag være langt mere personificeret og målrettet. Moderne forbrugere har tårnhøje forventninger til support og kundeservice. Man skal kunne komme i kontakt med virksomheden, når og hvor man har brug for det.

Al kontakt via hjemmeside, chatbot, sociale medier, tlf, email m.m. skal være personlig og tilpasset den enkeltes behov, ligesom informationer om produkter skal være relevante og ramme præcist for at fange forbrugerne. Kundesupport skal allerhelst være proaktiv og identificere problemerne (og gerne fikse dem), før kunden selv opdager problemet. Er kunden utilfreds, spredes det lynhurtigt på de sociale medier. Dette stiller helt nye krav til kundesupport!

Heldigvis vrimler det med nye smarte løsninger og teknologier, der kan effektivisere og forbedre din kundeservice. Det helt hotte inden for kundesupport er kunstig intelligens, der forventes at forandre måden drastisk, hvorpå man servicerer kunderne, ligesom det skaber nye forretningsmuligheder. I Gartners rapport svarer 89% af de adspurgte CEOs, at kundeservice er deres vigtigste konkurrenceparameter.

Disse muligheder vil vi gerne gøre tilgængelige for danske virksomheder, offentlige instanser og organisationer. Vi har derfor inviteret en række eksperter og virksomheder til at præsentere nogle af de nyeste og mest effektive værktøjer, der er til rådighed for at optimere og kvalitetssikre din kundesupport. Du bliver introduceret for konkrete koncepter og løsninger, der kan tages i brug med det samme - hvordan sikrer man eksempelvis kortere svartider og en mere personlig support?

Vel mødt!

Program

15.00 Velkommen og intro til AI og kundeservice
Stephen Alstrup, Professor på DIKU
15.15 Kundesupport ved hjælp af AI - de mange fordele
Søren Dahlgaard, SupWiz
15.30 Kundesupport og NLP/AI
Anders Søgaard, Professor på DIKU
15.45 Robotter og AI = fremtidens kundeservice
Stefan Andreasen, SmartRPA
15.55 Erfaringer og visioner med AI og NLP til brugerservice 
Søren Ahrensberg, Københavns Kommune
16.10 Kort pause
16.30 Danmarks største kundeservicevirksomheds vision for fremtiden
Jakob Sassersen, NNIT
16.40 200 supportere og brugen af AI
One.com
16.50 Den personlige kundeservice - Personas vs AI
Rikke Koch, Valtech
17.00 Paneldebat og QA fra deltagerne
Søren Dahlgaard, SupWiz
17.30 Øl, vin og snacks

Tilmelding til arrangementet foregår via InfinITs hjemmeside. Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet. På InfinITs hjemmeside kan du desuden finde mere information om oplæg og oplægsholdere.