Konference: Gode offentlige IT-projekter – Københavns Universitet

For andet år i træk sætter vi en dag af til at blive kloge på gode offentlige IT-projekter via en række konkrete cases. Konferencen skal hjælpe til at hæve kvaliteten af den offentlige debat og give os konkrete værktøjer og viden, vi kan bruge i hverdagen.

I et moderne samfund fungerer de fleste offentlige IT-systemer - ellers ville samfundet bryde sammen. Men vi tager for givet, at tingene fungerer, og fokuserer i stedet på det, der ikke fungerer.

Har pressen en tendens til at fokusere på det negative og dermed fremstille et meget entydigt negativt billede? Står det virkelig så skidt til med offentlige IT-projekter? Og er det sandt, at der findes simple løsninger som ”ingen” gider at bruge?

Det skal vi blive meget klogere på.

> > Tilmeld dig her < <

Temaer

I år vil konferencen have følgende undertemaer:

• Fra hovedpine til gevinst: Nogle projekter overskrider budgetter og/eller tid, men skaber stadig stor gevinst. Konferencen vil belyse en række projekter, der falder inden for denne kategori.
  • Værdi med (big) data og kunstig intelligens: Kunstig intelligens og big data er nogle at tidens helt store buzzwords – også inden for offentlig it. Vi kommer til at se nærmere på nogle projekter, hvor kunstig intelligens og/eller big data har været med til at skabe værdi.

Speakers

Vi er i fuld gang med at sammensætte et spændende program for dette års konference. Følgende speakers er bekræftet indtil videre (vi opdaterer listen og tilføjer information om deres oplæg løbende):

• Lars Mathiesen, CEO, Frost Management
  • Elsebeth Hauge, Kontorchef, Styrelsen for It og Læring, Undervisningsministeriet
  • Thomas Hildebrandt, Professor, Datalogisk Institut, Københavns Universitet
  • Stephen Alstrup, Professor, Datalogisk Institut, Københavns Universitet
  • Ole Andersen, Vicepolitimester, Rigspolitiet

Sidste år havde vi blandt andet Lars Frelle-Petersen, Lars Ole Dybdal, Erik Andreasen, Dorte Stigaard og Stig Lundbech på talerstolen. Se sidste års program her.

Konferencier

• Nynne Bjerre Christensen, Journalist

Kom med forslag til gode projekter

Har du et forslag til et godt offentlig IT-projekt, som bør præsenteres til konferencen? Kontakt Stephen Alstrup, s.alstrup@di.ku.dk.