Se slides fra Lars Mathiesens præsentation her

Til konferencen Gode offentlige IT-projekter den 23. august 2018 deler Lars Mathiesen ud af sin erfaring med, hvordan man sikrer det gode IT-projekt.

Hvad kendetegner det gode IT-projekt?

Lars Mathiesen har været involveret i 1500+ større projekter i privat og offentlig regi og vil dele sin erfaring både om hvilke faktorer i det enkelte projekt, der er afgørende for succes, hvordan succesraten kan øges, hvor vigtigt et tæt leverandørsamarbejde er, men også vigtigheden af  hvordan projektet indgår i en samlet IT-struktur. Lars vil inddrage erfaringer både fra egne projekter, fra rådgivning til IT-projekter og fra arbejdet i de to IT-råd.

Bio

Lars Mathiesen har arbejdet som EVP med digitalisering og projekter i en årrække både som forretningsdirektør og i 12 år som IT-direktør I Nykredit, hvor han blev udnævnt til årets CIO. Lars har været involveret I Nem-id, digital tinglysning og en række større  finansielle infrastrukturprojekter. Lars har været formand for Dansk IT. Lars Mathiesen arbejder nu som executive toprådgiver, subject matter expert og professionelt bestyrelsesmedlem. Lars er medlem af Statens IT-råd, Københavns Kommunes IT-projektråd og ITUs bestyrelse.