UNF Computer Science Camp 2018 – Københavns Universitet

UNF Computer Science Camp 2018

I sommeren 2018 afholdes der igen UNF Computer Science Camp (UNF CSC) på DIKU. En sommercamp for gymnasieelever af både faglig og social karakter. Kom bag systemerne og få et indblik i, hvordan en computer egentlig løser de opgaver, vi giver den.

Tilmeldingen er lukket

I vores samfund spiller computeren en større og større rolle og står bag alt fra Rejseplanen til kunstig intelligens. Gennembrud indenfor datalogi har givet os Google, Facebook og Netflix. Det er svært at forestille sig en hverdag uden en computer, for i dag kan computere findes hvor som helst, lige fra vaskemaskiner til mobiler og PC'er.

På campen får du muligheden for at komme bag om systemerne og få et indblik i, hvordan en computer egentlig løser de opgaver, som vi giver den, og hvad der sker inde i processoren. Hvordan er computeren i stand til lynhurtigt at foretage udregninger på millioner af datastykker? Du vil få en dybere forståelse for dette og samtidig møde andre med den samme passion for computer science. Det sociale er mindst lige så vigtigt som det faglige, og et stærkt socialt team vil sørge for, at du bliver rystet sammen med de ~50 andre unge, som du vil komme til at hygge, lære, spise, sove og udfordres sammen med i løbet af campen.

Husk - alle kan være med uanset niveau. Det eneste krav er en interesse og lyst til at lære computer science eller datalogi, som det hedder på dansk. Niveauet sættes lige over det, der læres i gymnasiet, så du kan lære noget spændende computer science og samtidigt blive udfordret i passende grad. Det vil også være ekstra udfordring til dem, som allerede ved meget om datalogien i forvejen. Men igen husk: Campen skal ikke ses som et talentarrangement, men en mulighed for alle, som har lysten til at fordybe sig i det spændende fag som datalogien er!

Læs mere om campen på den officielle eventside

Billeder fra UNF CSC 2015

UNF afholder flere camps hvert år. Sidst der blev afholdt en computer science camp var i 2015 - det var en stor succes og DIKU glæder sig til igen at lægge lokaler til denne camp.