Åbent hus på SCIENCE 2019 – Københavns Universitet

Åbent hus på SCIENCE 2019

Kom helt tæt på datalogiuddannelsen, når Det Natur- og Biovidenskabelige fakultet (SCIENCE) inviterer til Åbent Hus.

Til Åbent Hus kan du møde alle bacheloruddannelser på SCIENCE i boder og høre oplæg om dem. Du kan få studievejledning, høre om regler i forbindelse med optagelse, og du kan høre om dine muligheder for at komme på udveksling i løbet af din uddannelse.

I år udbydes to helt nye datalogiske uddannelser - 'datalogi-økonomi' & 'machine learning og datavidenskab' - og du kan lære meget mere om alle tre bacheloruddannelser i datalogi til Åbent Hus. Der vil være oplæg om uddannelserne, og derudover er der mulighed for at tale direkte med undervisere og studerende, så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Åbent Hus 2019 finder sted:

• Onsdag d. 27. februar 2019 på Nørre Campus
  • Fredag d. 1. marts 2019 på Frederiksberg Campus

Hvis du ikke kan være til stede, så har du mulighed for at følge med alligevel, da der livestreames fra Åbent Hus fredag den 1. marts fra kl. 13 på Facebooksiden Bliv studerende på Københavns Universitet.

Læs mere om Åbent Hus her.

Se filmen fra besøg på standen for datalogi i 2018:

Billeder fra Åbent Hus 2018: