DIKU Business Club event om IT Security – Københavns Universitet

DIKU Business Club event om IT Security

På dette temamøde vil vi komme rundt om emnet IT Security fra flere vinkler. Hvilke trusler - og på hvilket niveau - skal vi forvente nu og i fremtiden - og hvordan garderer vi os mod dem? Vi har inviteret spændende talere fra offentlige og private organisationer til at give deres bud på indsatsområder. Hvad arbejder forskerne med? Hvordan ser trusselsbilledet ud set fra Center for Cybersecurity? Hvad gør en privat virksomhed, der har haft problemerne tæt inde på livet? Vi runder af med en debat, hvor salen også kan stille spørgsmål.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Brug tilmeldingsblanketten til højre på siden. Programmet vil blive gennemført på engelsk, hvis der er ikke-dansktalende blandt tilhørerne. En del af indslagene vil være på engelsk og på et højt teknisk niveau.

Program:

15.30 Velkommen og intro ved institutleder Mads Nielsen
15.40 - 16.30 Forskning i IT-sikkerhed på DIKU
15.40 - 16.10 Når hverken Software eller Hardware er sikkert nok alene
ved lektor Ken Friis Larsen, DIKU
16.10 - 16.30 Does Blockchain reduce Cybersecurity Risks in Edge Computing-Based Supply Chains?
ved adjunkt Boris Düdder, DIKU
16.30 - 16.45 Pause
16.45 - 17.10 Det nationale perspektiv: Mille Østerlund, chef for civil rådgivning, Center for Cybersecurity fortæller om CFCS’s rolle og perspektiverne for at styrke informations- og cybersikkerhed i en national ramme.
17.10 - 17.35 Det europæiske perspektiv: Thomas Jensen, Directeur de recherche INRIA, giver et indblik i aktuel forskning om, hvordan man forbinder (oversætter) høj-niveau software sikkerhed med mere lav-niveau sikkerhed, samt fortæller om det nye Sparta netværk, et af de fire European Competence Network on Cybersecurity som er blevet lanceret i februar 2019, herunder om Sparta's IoT sikkerheds program.
17.35 - 18.00 Et virksomhedsperspektiv: Implementing the lessons from a Major Cyber Attack’, by Andy Powell, Chief Information Security Officer, Maersk.
18.00 - 18.30 Hvordan kan vi sammen birage til at dæmme op for de fremtidige trusler? Debat ved talerne.
18.30 DIKU Business Club byder på en let forfriskning