DM i programmering 2019 – Københavns Universitet

DM i programmering 2019

Den første weekend i oktober går det som altid løs med årets højdepunkt for konkurrenceprogrammører: DM i programmering, eller som det officielt hedder: NCPC - Nordic Collegiate Programming Contest

Fra konkurrencen i 2018

KU er ligesom en række øvrige danske universiteter vært for en lokal konkurrence med plads til op til 35 hold à 3 personer. Samtidig dyster tilsvarende hold i Århus, Ålborg og Odense og en række skandinaviske universiteter. Der udnævnes en dansk og en nordisk vinder. De tre bedste fra den danske konkurrence går videre til den nordeuropæiske semifinale. Herfra kan 10 hold gå videre til verdensmesterskaberne.

Kamppladsen er booket - nu er det tid at komme i træning

Kantinen i HCØ-komplekset er allerede reserveret til den store dyst. Sidste år gik førstepladsen mod sædvane ikke til et KU-hold men til en gruppe århusianere. Så det er nu og hen over sommeren, du skal gå i træningslejr, så KU kan genvinde æren som det universitet, der gennem tiderne oftest har stået på førstepladsen og vundet en rejsecheck på 10.000 kr.

Sådan kommer du med

Tilmeldingen til DM i programmering åbner først efter sommerferien, formentlig til september.

Der kommer desuden et opvarmningsevent i DIKU-kantinen den 20. september, hvor du kan teste din dagsform i DIKU-kantinen. Konkurrencen annonceres når den er oppe hos Netcompany via alle vores platforme, dvs. Facebook, Arrangementer, KUnet og via studenterforeninger.