DM i programmering 2019

Skal du dyste med andre universitetsstuderende om at blive Danmarks bedste programmør?

Den første weekend i oktober går det som altid løs med årets højdepunkt for konkurrenceprogrammører: DM i programmering, eller som det officielt hedder NCPC - Nordic Collegiate Programming Contest.

Fra DM i programmering 2018

Københavns Universitet er, ligesom en række øvrige danske universiteter, vært for en lokal konkurrence. Samtidig dyster hold i fra Aarhus, Aalborg og Odense samt en række skandinaviske universiteter. 

Hvordan foregår det?

Der er plads til 35 hold à 3 personer. Holdene dyster mod hinanden og mod holdene på de andre universiteter. Der udnævnes én dansk og én nordisk vinder. De tre bedste fra den danske konkurrence går videre til den Nordeuropæiske semifinale. Herfra kan 10 hold gå videre til verdensmesterskaberne.

Sådan kommer du med

Tilmelding er ikke længere mulig.

Kamppladsen er booket - nu er det tid at komme i træning

Kantinen i H.C. Ørsted Instituttet er allerede reserveret til den store dyst. Sidste år gik førstepladsen ikke til et KU-hold men til en gruppe fra Aarhus Universitet. Så det er nu, du skal gå i træningslejr, så KU kan genvinde æren som det universitet, der gennem tiderne oftest har stået på førstepladsen og vundet en rejsecheck på 10.000 kr. 

Har du brug for ekstra motivation til træningen? Så tilmeld dig kodekonkurrence og fredagsbar i DIKUs Studenterkantine den 20. september og se, om du er i topform til DM.