IT Karrieredag 2019

For virksomheder

Til IT Karrieredag får din virksomhed mulighed for at møde bachelor- og kandidatstuderende fra Datalogi samt andre IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det er en unik mulighed for at møde de studerende på deres hjemmebane og skabe kontakt til potentielle medarbejdere.

Tilmelding

Alle pladser er nu optaget.

Standplads

Standene er ca. 4-6 m2. Opsætning af stande kan ske fra kl. 13.00 samme dag. I sørger selv for at opsætte jeres stande. Der vil være to runde højborde til jeres rådighed, hvis I ønsker det. Nedtagning af stande sker fra kl. 19.00, hvor Karrieredagen officielt slutter.

Der vil være strømforsyning jævnt fordelt over hele standområdet. Har I meget strømkrævende udstyr, bedes I selv medbringe ekstra stikdåser og evt. forlængerledninger. Der vil være Wifi til rådighed.

Program

Vi arbejder fortsat på at udvikle programmet for i år – men helt sikkert er det, at vi igen vil lave 1-minut of madness, hvor alle virksomheder har ét minut og én slide til at præsentere sig selv. Hvert år er det en stor succes og sparker dagen i gang på en sjov og energisk måde.

Efter evalueringer af Company Dating og efter flere forsøg på at få den til at lande et godt sted, så har vi nu valgt, at Company Dating i sin traditionelle form bliver taget af programmet. Men vi arbejder på et helt nyt system med balkort til virksomheder og studerende, så man kan lave aftale om en 10 minutters privat snak - Vi stiller et isoleret område til rådighed, hvor I kan mødes til en mere personlig snak med interessante kandidater, der har været forbi jeres stand. Dermed har alle virksomheder nu muligheden for en privat snak med potentielle ansøgere. Mere om det senere.

Vi vil i år også guide de studerende via CV-hjælp og portrætfotografering, så I fremadrettet kan modtage endnu mere spændende ansøgninger fra vores kandidater. Vi påtænker, at vi vil indhente disse CV’er fra vores studerende og sende dem til de af jer, der er interesseret i at modtage dem. Det kan I krydse af i tilmeldingsskemaet.

Forplejning

I vil alle få udleveret en kurv med kaffe/te, vand og snacks inden kick-off. Sidst på dagen vil der være buffet og drikkevarer for alle virksomheder.

Sponsor

Der vil være mulighed for at sponsorere mad, drikkevarer mv. og få brandet jeres virksomhed yderligere. Skulle I have interesse deri, kan I markere det i tilmeldingsskemaet.

Kommunikation

Vi sender jer mere praktisk information pr. e-mail, når jeres tilmelding er bekræftet. I vil modtage et link til den underside, hvor vi løbende lægger alle informationer ud til deltagende virksomheder, så I ikke drukner i mails fra os. Alt praktisk samlet ét sted.

Vi begynder at annoncere Karrieredagen for studerende i starten af 2019.

Praktisk information

Tid: 23. maj 2019, kl. 15:00-19:00

Sted: Vandrehallen + Aud 1, H.C. Ørsteds Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 København

Arrangør: DIKU Business Club

Kontakt

Alle spørgsmål sendes til club@di.ku.dk

Nanna Højholt
Eventkoordinator / Projektleder

Inge Hviid Jensen
Chefkonsulent