Konference: Dansk AI teknologi der skaber værdi i dag

Kom med når et udvalg af de fremmeste, danske AI virksomheder viser, hvordan deres banebrydende teknologier skaber værdi i dag. Det vil hovedsageligt være virksomhedernes kunder, der præsenterer, hvordan de anvender AI teknologien som et vigtigt led i deres forretning, og hvordan den gør en mærkbar forskel i deres hverdag.

Temaet er ikke fremtiden, hypen, buzzwords og trends men reelle og håndgribelige eksempler på dansk AI teknologi, der virker nu og her.

Det får du på konferencen

  • Succeshistorier fortalt af dem, der bruger teknologien - ikke dem, der sælger den

  • Indblik i hvordan arbejdsgange og beslutningsprocesser påvirkes

  • Eksempler på hvilke gevinster og sidegevinster man kan opnå

  • Forståelse for kravene der stilles til personale, IT drift m.m.

Ovenstående bliver præsenteret af en række case-virksomheder, der kan fremvise nogle af de bedste eksempler på AI løsninger, vi har her i landet. Du kan glæde dig til at se Corti, 2021.ai, Wind Power Lab, SupWiz, Forecast, Enversion og Veo. Vi vil løbende annoncere hvilke tilhørende kunder, der vil holde oplæg på konferencen i programmet her på siden.

Målgruppen for konferencen er beslutningstagere, der overvejer at implementere AI teknologi i organisationen for at forbedre en eller flere processer men mangler konkret input og eksempler på teknologier, der virker i dag - ikke først i morgen.

Se det fulde program og tilmeld dig her

Konferencen er arrangeret af