What can (AI) research do for your company? Or your research work?

Vi inviterer til et åbent møde om forsknings-samarbejde mellem universitet og virksomheder - med DIKU Business Club, SCIENCE AI Centre, IDAS og Industriens Fond som værter.

Mødet er gratis og åbent for alle interesserede. Det afvikles på engelsk.

Hvem er det relevant for?
Målgruppen er virksomheder og forskere, der arbejder med AI og/eller digitalisering og som har interesse i at få opdateret viden om fundingmuligheder og inspiration til nye forskningsprojekter. Alle, der tilmelder sig senest 6. november, vil få mulighed for at tilkendegive interesse for særlige temaer eller samtalepartnere til company dating-sessionen.

Vi tager en halv dag ud af kalenderen for at give jer:

√ Oplæg om design og funding af forsknings- og innovationsprojekter i Danmark
√ Cases, der viser eksempler på, hvordan forskningsassistance kan skalere udbyttet af et projekt
√ Match-making session, hvor virksomheder kan få mulighed for at drøfte ideer med forskere og stille spørgsmål til videnmedarbejdere og forskningskonsulenter fra KU og Industriens Fond samt Innovationsfonden.

Keynote oplæg
Velkomst og intro ved professor og institutleder Mads Nielsen, Datalogisk Institut på KU (DIKU)
SCIENCE AI Centre er paraplyen for AI Forskning på KU ved centerleder, professor Christian Igel (DIKU)
Industriens Fond udvikler og støtter inspirerende projekter med fokus på at skabe og bringe viden i anvendelse ved project manager Anders Ziegler Kusk/Industriens Fond
Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets udfordringer ved Michael Adsetts Edberg Hansen fra Innovationsfonden.

14:00 - 14:15 Pause

Case præsentationer
IDAS: Erfaringer og udvalgte projekter inden for kunstig intelligens, sundhedsteknologi, digitalisering: ved centerleder for IDAS Fabian Gieseke
RAINBOW – an EU Marie Curie Project about using AI for personalized clinical design by associate professor Sune Darkner
SCAUT – a new Health Technology Communication platform by assistant professor Tariq Osman Andersen
EcoKnow – Effective, co-created & compliant adaptive case management for knowledge workers” by professor and head of Section Thomas Hildebrandt

16:00- 16:45

Company Dating
Hvem kan du tale med - og om hvad?

Vi starter denne session med en kort introduktion fra alle de enheder, der kan dates.
Alle tilmeldte vil blive kontaktet med hensyn til, hvem man ønsker at tale med og om hvilket emne. Vi offentliggør listen af mulige samtalepartnere omkring 6. november.

Virksomheder og forskere kan pitche projektforslag, og KUs rådgivende enheder (DIKUs Forskningsadministration og SCIENCE Forskning og Innovation) samt de tilstedeværend fonde kan besvare spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med et industrisamarbejde eller et forskningsprojekt og om fundingmuligheder, bl.a. via EU-fonde og andre muligheder.

16:45 - 17.30
Reception