D-Pop 2020

D-Pop 2020

D-Pop er et landsdækkende arrangement i holdbaseret problemløsning og programmering. Den primære målgruppe er hold af tre personer, som har gennemgået hvad der svarer til et grundkursus i programmering, fx på en ungdomsuddannelse eller et universitet, eller ved egen hjælp. Men D-Pop er åbent for alle, og der skal være noget at tænke over, lære, og blive dygtigere på for alle deltagere.

D-Pop 2020

D-Pop 2020 finder sted fredag d. 24. april 2020 kl. 15–18. Her er Datalogisk Institut ved Københavns Universitet en af flere lokale værter, som ligger lokale til arrangementet. Se en (ufuldstændig) liste af lokale arrangementer her på D-pop's hjemmeside.

Problemerne vil være tilgængelige på dpop2020.kattis.com

Deltag

Find to venner, medstuderende, klassekammerater eller kolleger og mød op på et af de lokale arrangmenter, eller vær med hjemmefra. Læs mere om, hvordan man deltager på D-Pop's side for deltagere.

Bliv D-Popstjerne

I stedet for at deltage selv, kan du hjælpe andre videre under dit lokale D-Pop-arrangement. Så får du nogle af problemerne på forhånd, sammen med vejledningsmateriale, og kan forberede dig. Og en poppet t-shirt, så du er synlig. Perfekt for viderekomne studerene eller lærere. Læs mere om hvordan du bliver en D-Popstjerne på D-Pop's hjemmeside.