Webinar: Digital sagsbehandling

Plakat

Hvordan opnår I en mere effektiv sagsbehandling med IT-systemer, der hjælper sagsbehandlerne i arbejdet og sikrer overholdelse af lovgivningen?

Hør Thomas Hildebrandt, Morten Marquard, Nicklas Pape Healy og Flemming Weel fortælle om, hvordan beslutningstagere,  systemansvarlige og sagsbehandlere har fået gavn af den nye tilgang 'Regulatory Compliance-by-Design', der ikke er lukket i sin udvikling, når systemet tages i brug, men som kan udvikle sig med arbejdsgangene via input fra brugerne af systemet.

Lad dig inspirere af konkrete cases om effektiv, agil, gennemsigtig og samskabt digitalisering af lovgivning og systemer i kommunen, staten og finans-sektoren gennem brugerinddragelse.

Dette webinar er nummer to i en serie af seks webinarer som DIKU Business Club afholder i 2020, der fokuserer på, hvordan datalogien kan skabe impact i såvel industrien som i den offentlige sektor. 

Hvem kan deltage?

Webinaret er især relevant for sagsbehandlere og beslutningstagere i virksomheder og kommuner, der har ansvar for at præge digitaliseringsprocesserne i såvel offentlige som private organisationer, eksempelvis i Fintech, på sundhedsområdet og i borgerservice.

Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talere

Registrering 

Det er gratis at deltage i webinaret men kræver tilmelding via dette link.

Skulle der være nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Erhverv og Innovation, Anders Pall Skött.