IT Karrieredag 2020

Den 14. maj 2020 inviterer DIKU Business Club endnu engang til IT Karrieredag på Københavns Universitet, hvor virksomheder og studerende inden for IT-området kan mødes og finde fremtidige job- og samarbejdsmuligheder.

Billede fra IT Karrieredag 2019 - Vandrehallen fyldt med mennesker

På IT Karrieredag omdanner vi H.C. Ørsted Instituttet til en stor messehal med standpladser til de mange deltagende virksomheder og inviterer studerende - ikke bare på Datalogisk Institut men fra alle IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet - til at møde virksomhederne og få en snak om alt fra studiejob og projektmuligheder til karrieremuligheder efter studiet.

Det er en udbytterig dag for både virksomheder og de studerende, og IT Karrieredag er vokset år for år. Hele 46 virksomheder var tilmeldt i 2019 og flere hundrede studerende deltog. Vi forventer mindst at matche det antal i 2020 - skal du med? 

Dagen vil udover de mange stande indeholde 1 Minute of Madness (lynpræsentation af alle virksomheder), CV-bar, jobannoncering samt mulighed for at få taget et nyt portrætfoto - og som altid slutter vi af med mad og drikke.

Vi er i fuld gang med planlægningen, og du kan følge med her: