UNF Computer Science Camp 2020

I sommeren 2020 afholdes der igen UNF Computer Science Camp (UNF CSC) på DIKU. En sommercamp for gymnasieelever af både faglig og social karakter. Kom bag systemerne og få et indblik i, hvordan en computer egentlig løser de opgaver, vi giver den.

Alle kan lære at kode

Velkommen til UNF Computer Science Camp 2020 på Københavns Universitet – en sommeruge for unge fyldt med hygge, faglighed og fællesskab!

Som deltager kommer du til at modtage undervisning på dit eget niveau i nogle af de mest spændende og centrale elementer inden for datalogien – algoritmer, formelle sprog, enten kompleksitetsteori eller fortolkning af programmeringssprog samt selvfølgelig en masse praktisk programmering. Du får selv fingrene ned i stoffet med en lang række øvelser og projekter, du kan vælge imellem. Vores knivskarpe og topmotiverede faglige, som alle beskæftiger sig med datalogi på danske universiteter, sørger for at målrette undervisningen til alle, hvad enten du aldrig har kodet en linje før (det er der masser af deltagere, der ikke har!) eller har programmeret i årevis og regner med at fortsætte med datalogi på universitetet.

Vi skal ikke kun sidde ved computeren og kode hele dagen - vi har et helt team af frivillige, som har arbejdet i månedsvis på at sammensætte et fantastisk socialt program!

Læs mere om campen på den officielle eventside

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her. Tilmeldingen lukker den 01. maj 2020 kl. 12.00, og herefter modtager du en mail med svar på, om du er blevet optaget.

UNF Computer Science Camp 2018

I 2018, blev UNF Computer Science Camp også afholdt på Datalogisk Institut. Det var en stor succes, og på DIKU glæder vi os til at lægge lokaler til endnu en camp!

Læs vores reportage fra UNF CSC 2018 her.