Lanceringskonference: Algoritmer, Data og Demokrati-projektet

Algoritmer, Data og Demokrati
Foto: VELUX FONDEN

Det er store temaer, vi inviterer til at drøfte den 9. april 2021 kl. 9.00 til 12.00. Det gør vi for samtidig at markere starten på det jubilæumsprojekt, som VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN har taget initiativ til. Fondene har bevilget 100 mio. kr. over ti år, til et bredt forsknings- og oplysningsprojekt om den digitale udviklings konsekvenser, muligheder og udfordringer i forhold til demokratiet.

Projektet har fået navnet: Algoritmer, Data og Demokrati (ADD). Vinderne af forskningsprojektet blev fundet i januar, og nu er vi klar til at præsentere projektets første køreplan og initiativer. 

På konferencen vil en række af projektets nøglepersoner, herunder DIKUs professor Christina Lioma, give hver deres bud på, hvordan vi henholdsvis bliver klar til næste etaper af den digitale udvikling, hvordan vi skaber rammerne for at få det bedste ud af dem, og hvordan vi finder ud af at bruge udviklingen til at styrke demokratiet. Se det fulde program på her.

  • Hvornår: 9. april 2021 kl. 9:00-12:00.
  • Hvor: Alle interesserede kan være med på livestreaming. Tilmelding nødvendig. Link til livestreaming sendes til de tilmeldte umiddelbart før arrangementet. På grund af corona-restriktionerne kan kun en mindre kreds af særligt inviterede gæster være fysisk med til konferencen, som afholdes i DGI byens restaurant - Vestauranten. Absolut sidste frist for tilmelding til digital deltagelse er onsdag den 7. april 2021

Tilmeld dig her