D-Pop 2021

D-Pop 2021

D-Pop er et landsdækkende arrangement i holdbaseret problemløsning og programmering. Den primære målgruppe er hold af tre personer, som har gennemgået hvad der svarer til et grundkursus i programmering, fx på en ungdomsuddannelse eller et universitet, eller ved egen hjælp. Men D-Pop er åbent for alle, og der skal være noget at tænke over, lære, og blive dygtigere på for alle deltagere.

Deltag

Hvis I har grundlæggende færdigheder i programmering og har lyst til at løse problemer i samarbejde med andre, så er I målgruppen for at deltage i D-Pop.

Det er sjovest, når man er tre personer. Papir og blyant er gode at have ved hånden. I skal have adgang til én computer som man kan programmere på.

Læs mere om, hvordan man deltager på D-Pop's side for deltagere.

Bliv D-Popstjerne

I stedet for at deltage selv, kan du hjælpe andre videre under dit lokale D-Pop-arrangement. Så får du nogle af problemerne på forhånd, sammen med vejledningsmateriale, og kan forberede dig. Og en poppet t-shirt, så du er synlig. Perfekt for viderekomne studerene eller lærere. Læs mere om hvordan du bliver en D-Popstjerne på D-Pop's hjemmeside.

Læs mere om D-pop 2021