DM i Programming for studerende

DM i programmering for studerende
DM i programmering for studerende

DM i Programmering (NCPC - Nordic Collegiate Programming Contest) er et af årets helt store højdepunkter. I år glæder vi os enormt meget til at vende tilbage til det sædvanlige setup, hvor vi igen kan danne fællesskab om en dag i programmeringens tegn!

DM i Programmering er en konkurrence, hvor du bliver testet i dine kode-evner, og hvor du har muligheden for at dyste mod andre studerende rundt om i landet.

Lørdag den 9. oktober

I år vil konkurrencen løbe af stablen på hele 3 lokationer: IT Universitetet, Aarhus Universitet og på DIKU (Datalogisk Institut på Københavns Universitet).

Så hvis du er vild med programmering, matematik, algoritmer eller blot ønsker at træne kode-musklen for sjov, så er dette lige noget for dig! 

Mulighed for at gå videre

Udover at man som vinderhold får den flotte titel som Danmarksmestre i programmering, så kvalificerer man sig også til den Nordvesteuropæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC). Vinderne af DM i Programmering belønnes derfor med et gavekort på DKK 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.

Vil du være med?

Er du studerende ved et andet universitet end de nævnte lokationer, men ønsker at deltage i konkurrencen, er du meget velkommen på AU eller DIKU. For at deltage i konkurrencen, skal du tilmelde dig senest den 7. oktober 2021. Tilmeld dig her.

Værter for DM i programmering er Netcompany, Jobindex, Computerworld.dk og DIKU Business Club.