IT Karrieredag 2021 - For studerende

Sæt kryds i kalenderen den 21. maj 2021, hvor du har muligheden for at møde en lang række interessante virksomheder - måske din fremtidige arbejdsgiver - til IT Karrieredag 2021.

Billede fra IT Karrieredag 2019 - Vandrehallen fyldt med mennesker

Hvem kan du møde?

Du vil kunne se de deltagende virksomheder på denne side, som planlægningen skrider frem. Der vil være både nationale og internationale virksomheder fra start-ups til de helt store, som favner en lang række områder så som FinTech, transportteknologi, offentlig IT, læring, business intelligence, data management, 3D scanning, spiludvikling og meget mere. Du kan her på siden se virksomhederne, der deltager samt læse om, hvad de søger.

Hvad får du ud af at deltage?

Få indsigt i hvilke karriereveje, du kan vælge, og hvad virksomhederne er på udkig efter. Skab personlig kontakt til de virksomheder, der interesserer dig, og find ud af hvilke kompetencer og færdigheder, de forskellige stillinger kræver. Karrieredagen kan både være din indgang til et job efter studiet samt studiejobs, erhvervsprojekter og samarbejde med virksomhederne.

Hvordan foregår det?

Da vi endnu et år må nøjes med at holde IT Karrieredag online, så har vi i år gjort det meget mere interaktivt og sjovere at deltage. Det hele kommer til at foregå i Gather.town, hvor du kan designe dig selv som avatar og gå rundt på messen som i et old school computerspil. Når du går tæt på andre, kan du kontakte dem via dit webcam, og du har derfor direkte interaktion med de deltagende virksomheder samt med dine medstuderende. Der vil være mulighed for company dating, snakke ved standende, du kan se 1 minut of madness og mødes med dine venner til et spil eller i baren. Drikkevarerne må I dog desværre selv sørge for. Besøg Gather.towns hjemmeside her og prøv deres demo.

CV

Hvis du allerede nu har et CV, som du ønsker, at vi sender til virksomhederne, kan du uploade det her.

Du kan også uploade dit CV efter IT Karrieredag.

 

 

Virksomhedsbeskrivelser (opdateres løbende)

Her kan du læse om de deltagende virksomheder og se hvilke profiler, de søger.