IT Karrieredag 2021 - For virksomheder

Til IT Karrieredag 2021 får din virksomhed mulighed for at møde bachelor- og kandidatstuderende fra de datalogiske uddannelser samt andre IT-relaterede uddannelser online og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det er en unik mulighed for at møde de studerende og skabe kontakt til potentielle medarbejdere.

Billede fra IT Karrieredag 2019 - Vandrehallen fyldt med mennesker

Tilmelding

Tilmeldingen er nu lukket - du kan kontakte club@di.ku.dk for mulige aflysninger.

Alle premiummedlemmer i DIKU Business Club har førsteprioritet og er garanteret en stand, men skal tilmelde sig via tilmeldingslinket inden fristen for at sikre deres plads. Evt. overskydende pladser tilbydes efter først til mølle princippet. Som premiummedlem af DIKU Business Club er deltagelse i IT Karrieredag inkluderet i medlemsskabet. Du kan læse om DIKU Business Club og fordelene ved premiummedlemskabet her.

Program

Som altid starter IT Karrieredag med 1 Minute of Madness. Som altid starter vi dagen med 1 Minute of Madness, hvor alle virksomheder i år har ét minuts video til at præsentere sig selv. Det er en sjov måde at vise de studerende, hvem I er som virksomhed, og hvad I søger såsom fuldtidsjob, studenterjob, praktikophold, projektsamarbejde osv. De studerende vil kunne se videoerne allerede før, standene åbner. 

Stande er åbne i hele tidsintervallet for begivenheden såvel som company dating, da du selv styrer det direkte på din stand, hvor du vil have et privat rum til én-til-én-samtaler.

Stande

Da vi endnu et år må nøjes med at holde IT Karrieredag online, så har vi i år gjort det meget mere interaktivt og sjovere at deltage. Det hele kommer til at foregå i Gather.town, hvor du kan designe dig selv som avatar og gå rundt på messen som i et old school computerspil. Når du går tæt på andre, kan du kontakte dem via dit webcam, og du har derfor direkte interaktion med de deltagende studerende. Der vil være mulighed for company dating, snakke ved standende, modtagelse af CV'er og du kan slå ledige jobs op på opslagstavlen.

Alle virksomheder vil modtage et link til login og guidening til at opsætte den virtuelle stand.

Besøg Gather.towns hjemmeside her og prøv deres demo.