IT Karrieredag 2023

Grafik

Fredag den 12. maj 2023 holder DIKU Business Club den årlige IT Karrieredag for virksomheder og studerende inden for IT på Københavns Universitet. Her mødes virksomheder og studerende og taler om fremtidige karriere- og samarbejdsmuligheder.

For virksomheder

IT Karrieredag giver din virksomhed mulighed for at møde bachelor-, kandidat- og PhD-studerende fra datalogi, datalogi-økonomi, machine learning og datavidenskab samt andre IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet og få en snak om karriere- og jobmuligheder, studiejobs og projekter. Det er en unik mulighed for at møde de studerende på deres hjemmebane og skabe kontakt til potentielle medarbejdere. Virksomheder med et Premium medlemskab af DIKU Business Club får en gratis stand og har fortrinsret. Læs mere her - tilmeldingen er lukket for virksomheder for 2023.

For studerende

IT Karrieredag giver dig indsigt i hvilke karriereveje, du kan vælge, og hvad virksomhederne er på udkig efter. Skab personlig kontakt til de virksomheder, der interesserer dig, og find ud af hvilke kompetencer og færdigheder, de forskellige stillinger kræver. Det kan både være din indgang til et job efter studiet samt studiejobs, erhvervsprojekter og samarbejde med virksomhederne. Karrieredagen er åben for studerende på alle IT-relaterede uddannelser på Københavns Universitet - og både bachelor- og kandidatuddannelser. Læs mere her.