Kandidat Åbent Hus 2023

Studerende på DIKU - IT Karrieredag 2022

Overvejer du en kandidatuddannelse i datalogi på Københavns Universitet? En uddannelse i datalogi giver dig mange muligheder, hvad enten du vil arbejde med programmering, softwaredesign, robotteknologi eller kreative anvendelser af IT.

Den 10. februar kan du besøge os online til Åbent Hus og blive klogere på vores kandidatuddannelser og andre naturvidenskabelige kandidatuddannelser på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE).

Arrangementet er for dig, der læser eller har afsluttet en bacheloruddannelse eller en anden videregående uddannelse, og som nu overvejer, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på. Åbent Hus giver dig et indblik i uddannelsen, og du kan tale med studieledere om fx specialiseringsmulighederne og det faglige indhold og niveau.

Deltag i online Åbent Hus

Online Åbent Hus vil finde sted på Zoom. Den 10. februar skal du blot klikke på uddannelsen i nedenstående link for at deltage. 

Du finder links til Åbent Hus her. 

Kandidat i datalogi 

På DIKU har du mulighed for at læse datalogi som en 2-årig kandidatuddannelse og en 4-årig erhvervskandidatuddannelse, som giver dig mulighed for at kombinere et studierelevant job med en deltids-kandidatuddannelse over fire år.

Du kan læse mere om vores uddannelser her.