Stephen Alstrup

Til konferencen Gode offentlige IT-projekter den 24. august 2017 vil Stephen Alstrup, som er initiativtager til konferencen, byde velkommen.

Pressen har oftest en overvægt på det negative – hvilket også gør sig gældende for IT-projekter. Dette er med til at skabe et unuanceret billede. Stephen ønsker, at denne konference kan være et forum for en mere kvalificeret debat, hvor vi kan lære fra de mange gode offentlige IT-projekter.

Bio

Stephen Alstrup er bl.a. leder af algoritmedelen for Danmarks største Big Data forskningsprojekt. Fra sin tid som stifter/CEO af selskabet Octoshape har han erfaring med software, som blev installeret og brugt af 100vis af millioner af mennesker.

Stephen er i dag bl.a. viceformand for ATV digitale vismænd, medlem af den nationale tænketank, i rådgivningsgruppen for undervisningsministeren, co-chair for Big Data og digitaliseringsgruppen, innovationsnetværket Big Data og BI i infinit, rådsmedlem af KK IT-projektråd, innoboster ekspert, og leder i algoritmegrundforskningscenter.