Alpha Solutions – Københavns Universitet

Alpha Solutions - hvem er vi?

Alpha Solutions er et IT-konsulenthus, specialiseret i rådgivning og udvikling af avancerede forretnings- og e-commerce løsninger.

Alpha Solutions er anerkendt som en af de mest erfarne Sitecore Solution Partners globalt. Gennem de seneste 10 år har vi leveret mere end 50 løsninger baseret på Sitecore, herunder Sitecore Commerce. Kunder, partnere og Sitecore selv tilkalder os ofte som løsningsspecialister på projekter verden over.

Med kontorer i København, New York og San Fransisco, tæller virksomheden i dag 45 højt kvalificerede og engagerede medarbejdere.

Vores projekter fordeler sig typisk inden for:

  •  E-COMMERCE – robuste og skalérbare e-handelsløsninger (BtC; BtB) med avancereret ’on site’ søgning, personalisering og integration til bagvedliggende forretningssystemer, som ERP, PIM, 3. parts logistiksystemer og sociale medier. Performance er høj selv med store datamængder og et stort antal besøgende
  • PERSONALISERING OG MARKETING AUTOMATION – med international projekterfaring, implementerer og optimerer vi personaliseringsværktøjer og automatiserede kommunikationsflow, blandt andet baseret på Sitecore Experience Marketing (tidligere DMS)
  • “SEARCH AS A BUSINESS” – forretningsmodeller med søgning som omdrejningspunkt, herunder portaler til prissammenligning, medieportaler eller abonnementsbaserede services, som eksempelvis nyhedsbreve med lovændringer fra hele verden
  • ENTERPRISE/MULTI-BRAND LØSNINGER – platforme, der med en række genbrugelige komponenter gør det nemt, hurtigt og kosteffektivt at implementere og vedligeholde mange brandsites samtidigt, uafhængigt af store datamængder på mange sprog og fra mange datakilder

Baseret på en lang erfaring med Sitecore og søgeteknologi, tilbyder Alpha Solutions søgemotoren Sitecore Search Solution, der på få dage kan implementeres ovenpå eksisterende Sitecore løsninger.

Sitecore Search Solution sikrer med en meget lille administrativ indsats, at søgeresultatet altid har relevans for brugeren samtidig med at det indeholder de produkter og det tekstindhold, som har et salgsmæssigt fokus for forretningen.

Sitecore udmærkelser – Sitecore Experience Awards i 2008, 2009, 2011, 2013 og senest for “Best Commerce Experience 2014” leveret til Fætter BR. – Partner og løsningsansvarlig Klaus Petersen har modtaget 9 MVP Technology Awards og er dermed en af de få, som har modtaget den alle årene.

Vil du vide mere? Besøg www.alpha-solutions.dk eller ring til os på +45 70 20 65 38, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan bidrage til din forretning.