Alpha Solutions - hvem er vi?

Alpha Solutions er et af landets ledende udviklingshuse med ekspertise digital commerce. Vi udvikler avancerede løsninger og yder teknisk forretningsrådgivning, der gør det let at drive e-handel.

Alpha Solutions er anerkendt som en af de mest erfarne Sitecore Solution Partners globalt. Vi har i over 10 år leveret mere end 50 løsninger baseret på Sitecore, herunder Sitecore Commerce. Kunder, partnere og Sitecore selv tilkalder os ofte som løsningsspecialister på projekter verden over.

Dertil er vi også stolte af at være Nordeuropas førende Salesforce Commerce Cloud partner.

Med kontorer i København, Oslo, New York, Dallas og Los Angeles, tæller virksomheden i dag 120 højt kvalificerede og engagerede medarbejdere.

Vores projekter fordeler sig typisk inden for:

  • E-COMMERCE – robuste og skalérbare e-handelsløsninger (B2C og B2B) med avancereret ’on site’ søgning, personalisering og integration til bagvedliggende forretningssystemer, som ERP, PIM, 3. parts logistiksystemer og sociale medier. Performance er høj selv med store datamængder og et stort antal besøgende.
  • PERSONALISERING OG MARKETING AUTOMATION – med international projekterfaring implementerer og optimerer vi personaliseringsværktøjer og automatiserede kommunikationsflow, blandt andet baseret på Sitecore Experience Marketing.
  • “SEARCH AS A BUSINESS” – forretningsmodeller med søgning som omdrejningspunkt, herunder portaler til prissammenligning, medieportaler eller abonnementsbaserede services, som eksempelvis nyhedsbreve med lovændringer fra hele verden
  • ENTERPRISE/MULTI-BRAND LØSNINGER – platforme, der med en række genbrugelige komponenter gør det nemt, hurtigt og kosteffektivt at implementere og vedligeholde mange brandsites samtidigt, uafhængigt af store datamængder på mange sprog og fra mange datakilder

Baseret på Alpha Solutions store erfaring med søgeteknologi og Sitecore, tilbyder vi desuden søgemotoren Sitecore Search Solution, der på få dage kan implementeres ovenpå eksisterende Sitecore løsninger. Sitecore Search Solution sikrer med en meget lille administrativ indsats, at søgeresultatet altid har relevans for brugeren samtidig med, at det indeholder de produkter og det tekstindhold, som har et salgsmæssigt fokus for forretningen.

Sitecore udmærkelser – Sitecore Experience Awards i 2008, 2009, 2011, 2013 og senest for “Best Commerce Experience 2014” leveret til Fætter BR. – Partner og løsningsansvarlig Klaus Petersen har modtaget 11 MVP Technology Awards.

Vil du vide mere?

Besøg https://www.alpha-solutions.com/da eller ring til os på +45 70 20 65 38, hvis du er nysgerrig efter, hvordan vi kan bidrage til din forretning.